Upoznajte nas!

VIZIJA…
Naša vizija je da budemo tvrtka koja stalno postavlja više standarde, ne samo da uvodi nove navike i trendove, nego ih i predviđa i kreira. Želja nam je da budemo tvrtka  koja posluje u duhu s vremenom koje dolazi. Razlog zašto smo ovdje je da postanemo tvrtka kojoj se vjeruje.
MISIJA…
Tvrtka iStart IT je tvrtka u razvoju koja svojom ponudom proizvoda i usluga teži zadovoljenju potreba osnivača unapređenju njihovih procesa rada, zadovoljenju klijenata i osiguranju kvaliteta života i društvenih potreba. Uz stručne i motivirane radnike pružiti najbolju uslugu uz korištenje suvremene tehnologije i informatizacije. Rastom i dobrim poslovanjem osigurati dobit za tvrtku.
CILJEVI…
Cilj naše tvrtke je uspješno poslovanje na domaćem tržištu, implementiranje inovativnih rješenja i uvođenje najsuvremenijih trendova u poslovanju. Cilj nam je i tendencija ostvarivanja maksimalnih profita, postići maksimalnu kvalitetu proizvoda i postizanju društvene odgovornosti u ostvarivanju naših ciljeva. Naš je dugoročni cilj u nastojanju da preuzmemo uloga vodeće tvrtke u regiji i šire.

Dijana Kopić

DIJANA

Direktor

Ako želite biti vođa,
trebate voditi svoju generaciju,
a ne buduću.
Woodrow Wilson

Edmond Krusha

EDMOND

Vanjski suradnik

Predavač za područje tehničkih znanosti, polje računarstvo.
Nije da sam previše pametan, nego je stvar da ja duže ostajem pri rješavanju problema.
Albert Einstein

Aleksandar

ALEKSANDAR

Vanjski suradnik

Programer, tehnološki entuzijast i zaljubljenik u putovanja. Područja na kojima ostvarujem veći dio dana: Big Data i prediktivna analitika. Uvijek otvoren za nova iskustva pisana ljudskim ili programskim jezikom.

iStart IT

Naziv tvrtke: iStart IT j.d.o.o. za računalne i srodne djelatnosti

Sjedište: Matice hrvatske 7, 10410 Velika Gorica

Registarski sud: Trgovački sud u Zagrebu
M.B.: 081124409
OIB: 19042992289
IBAN: Sberbanka HR5725030071115000216